Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná
Veľké KapušanyHľadať


 
 

Zásady pre zvýšenie bezpečnosti a kvality nakupovaných surovín pre hromadné stravovanie

Zásady pre zvýšenie bezpečnosti a kvality nakupovaných surovín pre hromadné stravovanieVytlačiť
 

Zriaďovateľom a prevádzkovateľom zariadení hromadného stravovania (škôlky, školy, sociálne služby a pod.) odporúčame, aby sa pri verejnom obstarávaní riadili nielen cenou, ale napríklad aj čerstvosťou, zvýšenou úrovňou kontroly, či osobitnými požiadavkami na dátum spotreby. Vládou schválený materiál osobitne menuje kritériá pre obstarávania mäsa, mäsových výrobkov, mlieka, mliečnych výrobkov, mlynských a pekárenských výrobkov, ovocia, zeleniny, zemiakov, vajec a konzervárenských výrobkov.

Celé znenie odporúčaní nájdete na web stránke Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR:    

Aktuality - Zásady pre zvýšenie bezpečnosti a kvality nakupovaných surovín pre hromadné stravovanie

 


 
 

VZN s filtrovaním

157/2019účinné
 

schválené: 27.6.2019, vyhlásené: 27.6.2019, účinné: 12.7.2019

156/2019účinné
 

schválené: 27.6.2019, vyhlásené: 27.6.2019, účinné: 12.7.2019

154/2019účinné
 

schválené: 28.3.2019, vyhlásené: 29.3.2019, účinné: 13.4.2019

143/2017účinné
 

schválené: 26.11.2017, vyhlásené: 18.12.2017, účinné: 2.1.2018

141/2017
 

Úplné znenie
schválené: 28.9.2017

138/2017účinné
 

Úplné znenie
schválené: 26.4.2017, účinné: 12.5.2017

137/2017účinné
 

Úplné znenie
schválené: 26.4.2017, účinné: 12.5.2017

136/2017účinné
 

Úplné znenie
schválené: 26.4.2017, účinné: 12.5.2017

125/2014
 

schválené: 8.12.2014
predchádza: 125/2014

120/2012
 

schválené: 13.12.2012

109/2011
 

schválené: 22.9.2011
predchádza: 109/2011

109/2011
 

Novelizácia/dodatok
schválené: 26.4.2012
nahrádza: 109/2011

104/2011
 

schválené: 27.1.2011
English version
Magyar verzió
ÚvodÚvodná stránka